/ Conditii Livrare

CONDITII LIVRARE


Transport si Livrare

Livrare in Tara:

Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 400 lei TVA inclus.

  • Conditiile de transport sunt valabile numai daca sunt indeplinite urmatoarele limite de greutate si volum pentru un colet / expeditie (5 Kg si L = 40 cm ; l = 25 cm ; h = 30 cm).
  • In situatia in care avem mai multe colete / expeditie SKY AUTO SERVICE IMPACT SRL isi rezerva dreptul de a nu asigura tranportul gratuit pentru colete.

Produsele comandate online sau telefonic se pot ridica si de la sediul nostru din Bucuresti, Str. Sergent Constantin Moise Nr.5C (Langa Plaza Romania) !

IMPORTANT:
- Produsele supuse unor "promotii", "preturi speciale", "preturi negociate" sau aflate in "lichidare stoc" , "scule service" nu sunt adaugate la valoarea facturata pentru a beneficia de transport gratuit !

De ce suntem diferiti?

Servicii orientate catre client

Suntem foarte atenti cu serviciile oferite clientilor nostrii si incercam sa devenim din ce in ce mai buni in relatia cu acestia. Clientii fideli pot beneficia de reduceri sau alte servicii conexe gratutite.

Echipa cu experienta

Cand vine vorba de reparatii sau verificari ale mecanicii sau elctronicii autovehiculului, toata echipa noastra isi pune la dispozitie experienta de peste 16 ani in domeniul auto, rezolvand toate problemele in cel mai scurt timp posibil si cu costuri cat mai mici.

Preturi accesibile

Scopul nostru este de a vinde serviciile si piese de schimb clientilor, la preturi cat mai mici posibile, acest lucru neafectand calitatea acestora.

Piese auto de calitate

Toate piesele auto comercializate de catre noi sunt de cea mai buna calitate si provin de la dealeri si producatori consacrati in piata de piese auto.