/ Conditii Retur

Conditii Retur


Conditii de returnare

Returul de marfa se poate face in maxim 15 zile calendaristice de la data cumpararii produselor.

Produsul nu trebuie sa prezinte urme de montaj, iar ambalajul nu trebuie sa fie deteriorat. Daca produsul achizitionat nu este identic cu cel pe care doriti sa-l schimbati pe masina, NU MONTATI si NU aduceti modificari piesei primite daca doriti sa returnati produsul.

In situatia in care doriti sa returnati produsele comandate de dvs. fara a fi identificate de catre unul dintre operatorii nostri de comenzi in baza seriei de caroserie a autovehiculului, si au fost livrate prin curier, se face numai cu acordul SKY AUTO SERVICE IMPACT SRL si numai cu conditia achitarii de catre client a tuturor costurilor rezultate ca urmare a returnarii produselor.

Pentru returnarea produsele prin curier trebuie obligatoriu :

  • sa ne anuntati telefonic sau prin email, cand doriti sa returnati produsul.
  • sa ambalati produsul pentru protectia ambalajului original.
  • sa etichetati pachetul cu expeditor si destinatar.
  • sa expediati coletul numai la Urgent Curier sau Fan Courier.
  • sa nu platiti taxa de curier pentru retur(numai daca livrarea s-a facut gresit din vina
    SKY AUTO SERVICE IMPACT SRL).
  • sa nu expediati coletul cu ramburs.

Dupa receptionarea coletului se verifica produsele si ambalajul acestora, iar daca acestea sunt in stare buna veti fi contactat telefonic sau prin email pentru a stabili modalitatea de returnare a banilor.

Valoare produselor returnate de catre persoanele fizice prin curier o puteti incasa cash in termen de 7 zile calendaristice de la data receptionarii coletului solicitand telefonic sa va fie trimisa prin curier.

Valoare produselor returnate de catre persoanele juridice prin curier se incaseaza numai prin ordin de plata bancar in termen de 7 zile calendaristice de la data receptionarii coletului, ca urmare a solicitarii dvs. comunicata prin email la adresa [email protected]

Produsele expediate prin curier si primite de dvs. deteriorate, se vor inlocui numai cu acordul clientului in termen de maxim 15 zile calendaristice, daca produsul mai este disponibil, fara taxa de transport.

Pentru relatii suplimentare privind returul produselor va rugam sa ne contactati la numerele de telefon din pagina CONTACT.

De ce suntem diferiti?

Servicii orientate catre client

Suntem foarte atenti cu serviciile oferite clientilor nostrii si incercam sa devenim din ce in ce mai buni in relatia cu acestia. Clientii fideli pot beneficia de reduceri sau alte servicii conexe gratutite.

Echipa cu experienta

Cand vine vorba de reparatii sau verificari ale mecanicii sau elctronicii autovehiculului, toata echipa noastra isi pune la dispozitie experienta de peste 16 ani in domeniul auto, rezolvand toate problemele in cel mai scurt timp posibil si cu costuri cat mai mici.

Preturi accesibile

Scopul nostru este de a vinde serviciile si piese de schimb clientilor, la preturi cat mai mici posibile, acest lucru neafectand calitatea acestora.

Piese auto de calitate

Toate piesele auto comercializate de catre noi sunt de cea mai buna calitate si provin de la dealeri si producatori consacrati in piata de piese auto.