/ Cum Comand

Cum Comand


Date necesare pentru comanda

Nume si Prenume.
Numar de telefon valid.
Adresa de email functionala.
Date facturare persoane fizice (serie si numar carte identitate sau buletin).
Date facturare persoane juridice (denumire firma, nr. inregistrar registrul comertului, cod fiscal, sediul social, banca, cont bancar).

Date necesare livrarii comenzilor :
Adresa livrare comanda completata corect.

Livrarea prin curier se face doar in orasele cu puncte de lucru "Urgent Curier" si "Fan Courier".
Daca nu exista punct de lucru "Urgent Curier" sau "Fan Courier" acolo unde doriti sa va expediem produsele comandate, exista posibilitatea sa alegeti o localitate cea mai apropiata de dvs. unde putem livra coletele. In aceasta situatie trebuie sa va deplasati dvs. la punctul de lucru sa ridicati coletele. Aceasta modalitate de expeditie nu va anuleaza dreptul la transport gratuit daca si numai daca sunt indeplinite conditiile pentru "Livrare Gratuita", (vezi Conditii Livrare).

Detalii produse comandate :

Produsele comandate fara datele de identificare ale autovehiculului nu se pot verifica daca sunt compatibile cu cele care va sunt necesare.
Produsele vor fi livrate conform comenzii dvs. fara a mai fi verificata compatibilitatea lor.
Pentru o verificare corecta a produselor va rugam sa completati campul "Numar de Identificare" sau luati legatura telefonic cu unul din operatorii de comenzi.

Clientul nu poate cere despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc). SKY AUTO SERVICE IMPACT SRL in aceste situatii speciale va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor SKY AUTO SERVICE IMPACT SRL fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor la timp sau a livrarii necorespunzatoare din motivele mentionate mai sus, reprezinta returnarea sumelor integrale achitate de catre client in termen de 7 zile calendaristice.

De ce suntem diferiti?

Servicii orientate catre client

Suntem foarte atenti cu serviciile oferite clientilor nostrii si incercam sa devenim din ce in ce mai buni in relatia cu acestia. Clientii fideli pot beneficia de reduceri sau alte servicii conexe gratutite.

Echipa cu experienta

Cand vine vorba de reparatii sau verificari ale mecanicii sau elctronicii autovehiculului, toata echipa noastra isi pune la dispozitie experienta de peste 16 ani in domeniul auto, rezolvand toate problemele in cel mai scurt timp posibil si cu costuri cat mai mici.

Preturi accesibile

Scopul nostru este de a vinde serviciile si piese de schimb clientilor, la preturi cat mai mici posibile, acest lucru neafectand calitatea acestora.

Piese auto de calitate

Toate piesele auto comercializate de catre noi sunt de cea mai buna calitate si provin de la dealeri si producatori consacrati in piata de piese auto.