/ Service Auto / Mecanica

Mecanica


Mecanica
Atelierul mecanic are 4 elevatoare dintre care unul special pentru microbuze sau masini grele.

Pe langa operatiile clasice de mecanica exista un dispozitiv de curatare a injectoarelor direct pe masina, in comparatie cu metoda clasica, prin demontare. Atelierul mecanic dispune de inca un stand de franare, altul decat cel din statia ITP. SKY Auto Service are un serviciu de diagnosticare electronica pentru marci de import (Renault, VW, Opel, Ford, Audi, etc), cat si o baza de date despre aceste marci, actualizata pana in 2010, inclusiv.

mecanic-auto

De ce suntem diferiti?

Servicii orientate catre client

Suntem foarte atenti cu serviciile oferite clientilor nostrii si incercam sa devenim din ce in ce mai buni in relatia cu acestia. Clientii fideli pot beneficia de reduceri sau alte servicii conexe gratutite.

Echipa cu experienta

Cand vine vorba de reparatii sau verificari ale mecanicii sau elctronicii autovehiculului, toata echipa noastra isi pune la dispozitie experienta de peste 16 ani in domeniul auto, rezolvand toate problemele in cel mai scurt timp posibil si cu costuri cat mai mici.

Preturi accesibile

Scopul nostru este de a vinde serviciile si piese de schimb clientilor, la preturi cat mai mici posibile, acest lucru neafectand calitatea acestora.

Piese auto de calitate

Toate piesele auto comercializate de catre noi sunt de cea mai buna calitate si provin de la dealeri si producatori consacrati in piata de piese auto.