/ Service Auto / Piese Auto

Piese Auto


Beneficiile pieselor auto originale

Atunci cand sunteti in cautare de piese noi pentru masina dumneavoastra este foarte posibil sa descoperiti ca exista o gama larga de oferte, de la diferiti producatori, care ofera produse similare la preturi diferite. Intrebarea pe care multi consumatori si-o pun atunci cand sunt confruntati cu o astfel de situatie este: "De ce ar trebui sa aleg piese originale, in defavoarea celorlalte?" SkyAutoService va ofera o lista de cinci motive solide, demne de luat in calcul:

  • Calitate: Atunci cand utilizati piese auto originale puteti fi sigur de faptul ca acestea vor avea un nivel calitativ mult mai ridicat decat altele similare. De asemenea, acestea sunt supuse unor teste stricte, pentru a asigura respectarea standardelor de calitate ale producatorilor de autoturisme.
  • Usor de instalat: Va este garantat faptul ca produsul original cumparat se va potrivi perfect la autoturismul dumneavoastra, intrucat este proiectat special pentru acesta. Utilizand piese auto care nu sunt originale, riscati ca acestea sa nu se potriveasca perfect iar in acest caz, desi masina probabil ca va functiona, este posibil ca pe termen lung sa cauzeze probleme care vor necesita cheltuieli mai mari pentru a fi reparate. Din acest motiv, service-urile acreditate de producatorii de autoturisme utilizeaza intotdeauna doar piese auto originale.
  • Fiabilitate si durabilitate: Piesele auto originale vor functiona intotdeauna de la prima utilizare, iar durata de viata a acestora este mult mai mare decat in cazul altor alternative.
  • Piesele auto se influenteaza reciproc: In multe situatii piesele autoturismului dumneavoastra lucreaza impreuna. Atunci cand inlocuiti o piesa originala cu una de calitate mai slaba, performanta masinii poate scadea considerabil.
  • Garantia: Majoritatea pieselor auto originale sunt insotite de garantie.

SkyAutoService va ofera intotdeauna posibilitatea de a comanda piese auto originale, beneficiind astfel de calitatea pe care autoturismul dumneavoastra o merita.

piese-auto

De ce suntem diferiti?

Servicii orientate catre client

Suntem foarte atenti cu serviciile oferite clientilor nostrii si incercam sa devenim din ce in ce mai buni in relatia cu acestia. Clientii fideli pot beneficia de reduceri sau alte servicii conexe gratutite.

Echipa cu experienta

Cand vine vorba de reparatii sau verificari ale mecanicii sau elctronicii autovehiculului, toata echipa noastra isi pune la dispozitie experienta de peste 16 ani in domeniul auto, rezolvand toate problemele in cel mai scurt timp posibil si cu costuri cat mai mici.

Preturi accesibile

Scopul nostru este de a vinde serviciile si piese de schimb clientilor, la preturi cat mai mici posibile, acest lucru neafectand calitatea acestora.

Piese auto de calitate

Toate piesele auto comercializate de catre noi sunt de cea mai buna calitate si provin de la dealeri si producatori consacrati in piata de piese auto.